Gyerekrajz- és festménypályázat a Duna-Házban

A nagy érdeklődésre és a nemrég véget ért téli szünetre való tekintettel 2 héttel meghosszabbítottuk gyerekrajz-pályázatunk leadási határidejét.
 

Köszönjük az eddig beérkezett fantasztikus alkotásokat és további kreativitásra buzdítjuk a környék óvodásait és kisiskolásait. A kiírási feltételek változatlanok, a leadási határidő: 2018. február 1.

Érdemes kicsit kiszínezni a borongós téli napokat. Nemcsak mert alkotni jó, hanem mert a rajzpályázatunkon ötletes ajándékokat nyerhetnek a kreatív gyerekek.

A három korcsoport témái: Kedvenc mesehősöm (óvodások); Tündérkert – Torockó vagy Kedvenc mesehősöm (1-4. osztályosok); Torockó vagy Duna-Ház (5-8. osztályosok). Szabadon választott technikával – rajz, festék, filc, zsírkréta, kollázs vagy ezek keveréke – A3-as és A4-es méretű képeket várunk névvel, életkorral, email címmel vagy telefonszámmal.

A legjobban sikerült alkotásokat a Duna-Ház gyerekprogram-sorozatának keretében, a Mesepadláson díjazzuk és ezekből kiállítást rendezünk a torockói Duna-Házban.

Beküldési határidő: 2018. február 1.
Cím: Duna-Ház, Torockó, Fő utca 292., Fehér megye, Románia