Legjobb barátjával vezethet műsort Harsányi Levente

Az új év új műsorvezető társat hozott Harsányi Leventének: januártól egyik legjobb barátjával, Szabó Győzővel vezeti reggelente a Talpa magyart a Petőfi Rádióban.
 

„Leventével rendszeresen találkoztunk korábban is, ez annyiban változott, hogy most minden reggel együtt vagyunk” – mondta Szabó Győző, akinek színházi munkái mellé kellett beillesztenie a korán kelést. „Szinte minden este van színházi előadásom, ezek után szükségem van másfél-két óra levezetésre. A reggeli műsorvezetés miatt viszont már nem hajnali kettőkor fekszem le, hogy friss legyek a műsor kezdésére. De ez abszolút pozitív változás” – árulta el. Győző számára új kihívás a rádiós műsorvezetés, de nem egyedül kell úsznia a mély vízben: „Leventének hatalmas rutinja van a rádiózásban, egyelőre erre igyekszem rákapcsolódni. Szerencsére a barátságunknak köszönhetően megvan köztünk az összhang, így könnyebben veszem az akadályokat” – mondta a Talpa magyar új műsorvezetője.

„Nehéz munkának tekinteni a műsorvezetést, hiszen Győző az egyik legjobb barátom. Nagyon boldog vagyok, hogy közösen csinálhatjuk a Talpra magyart. Jól kiegészítjük egymást, lépésről lépésre tudunk haladni a témákban. Szerintem Győző hangja, élete és történetei abszolút reggeli műsorba valók. Ismerjük egymás reakcióit, ez is sokat segít. Minden reggel egy jó kis kirándulás” – mondta el Harsányi Levente, aki azt is elárulta, hogy hamarosan új stúdióból jelentkezik a műsor, ahol a hallgatók már webkamerán keresztül is követhetik őket.

Talpra magyar minden hétköznap 6:00-9:00 a Petőfi Rádióban.