Hír Archívum

„Éltető sodrásban” - házasság hete a Család-barátban

Az eddigi évadokhoz hasonlóan a Család-barát magazin remek programokkal és sok jó ötlettel kapcsolódik a házasság hetéhez február 11 és 18 között.
 

Idén, a családok évében 11. alkalommal hirdették meg azt az eseménysorozat, amely a keresztény egyházak és civil szervezetek széleskörű összefogásával valósul meg, és az elmúlt évekhez hasonlóan fővédnöke a köztársasági elnök felesége, Herczegh Anita asszony. Az adásokban a házasságot, a családot, és a gyermeknevelést érintő legfontosabb kérdéseket járják körül és természetesen nagy hangsúlyt fektetnek a párkapcsolatok lelki oldalára. Bemutatnak boldog házaspárokat és házasságra készülőket egyaránt. Emellett a párkapcsolati problémákkal szembesülőknek is igyekeznek segítséget nyújtani ismert emberek, szakértők és civilek bevonásával. A stúdió díszlete is átalakul: gyönyörű esküvői ruhák, pompás asztaldíszek, stílusos kiegészítők szolgálnak gondolatébresztőül a nagy napra készülőknek. Kreatív ötletekben, kiváló lakodalmas receptekben, csodás csokrokban idén sem lesz hiány!

A szervezők minden évben felkérnek egy házaspárt a rendezvénysorozat arcának megtisztelő szerepére. A házasság hetének „arcai”: ebben az évben dr. Fazekas Rita mediátor és férje, Zámbori Soma szinkronszínművész. Az egy héten át tartó izgalmas programsorozat ünnepélyes záróakkordjaként egy fiatal jegyespár mondja ki a boldogító igent a Család-barát stúdiójában. Anyakönyvvezető, lelkész és plébános is jelen lesz az eseménynél.

A jelentkezőket előzetes felhívás alapján választották ki.

További információk az adásról >>>

Kapcsolódó