ADY és ÉN

Január 27. és március 15. között az M5 kulturális csatorna pályázatot hirdet Ady Endre halálának 100. évfordulója alkalmából.

Készíts saját alkotást Ady Endre egyik verséből vagy ragadj ki az életéből egy hozzád kötődő fontos eseményt! A pályázatra jelentkezhet minden érdeklődő, aki betöltötte a 14. életévét és a mediaklikk.hu/musor/ady-es-en/ oldalon január 27-től elérhető jelentkezési lapot kitöltve elküldi az adyesen@mtva.hu e-mail címre. A nevezés és a részvétel díjmentes.

A felhívásra jelentkezhet bárki, aki érdeklődik Ady Endre költészete és életútja iránt, és azt felhasználva készít videót, fényképet vagy írást. A videó hossza legfeljebb 5 perc, az írás pedig maximum 4000 karakter lehet. Minden pályázó egy műfajban indulhat és egy alkotást küldhet be az M5 szerkesztőségébe.

A jelentkezéseket és az alkotásokat az adyesen@mtva.hu e-mail-címre várjuk, a beküldés módjáról és a technikai feltételekről a pályázók a jelentkezési lapon és a szabályzatban olvashatnak részletesen, melyek elérhetők a mediaklikk.hu/musor/ady-es-en/ oldalon.

A beküldési időszak március 15-én zárul. A pályamunkák érkezési sorrendben felkerülnek a mediaklikk.hu/musor/ady-es-en/ oldalra, valamint a közönségszavazás alatt, március 17-20. között az M5 Facebook oldalán is elérhetőek lesznek. Az alkotásokat szakértő zsűri is értékeli, az eredményhirdetésre március 27-én kerül sor az M5-ön.

További információk: adyesen@mtva.hu, valamint mediaklikk.hu/musor/ady-es-en/.

ADY és ÉN pályázat január 27-től március 15-ig, eredményhirdetés: március 27-én az M5-ön!