Csak színház és más semmi – A történet folytatódik

Az MTVA és a Megafilm Service közös produkciója a Csak színház és más semmi című nyolc epizódból álló sorozat negyedik, egyben utolsó, záró szériája 2019. március 2-től heti rendszerességgel, szombat esténként 19.30-tól lesz látható a Duna Televízión.
 

A Csak színház és más semmi negyedik évadában új kihívás elé néz a színház társulata. A Komédiás Színház immár magánkézbe került. Dénes (Szervét Tibor) úgy dönt, felújíttatja az épületet, ezért a munkálatok elvégzése alatt a társulatnak egy új helyre kell költöznie.

A Komédiás új bemutatójára készül, a Napfény hotel című zenés darabra, aminek a főszerepére felkérnek egy ismert, fiatal popsztárt, Kozma Alexet (Ember Márk). A női főszerepre visszahívják Lilit (Mikecz Estilla), aki hamarosan összetűzésbe kerül a nagyképű celebbel. Lili helyzetét tovább bonyolítja, hogy a darabot Máté (Klem Viktor) rendezi, akivel idő közben szakítottak.

Petra (Szávai Viktória) regényírói babérokra tör, egy dokumentum regényen dolgozik a Komédiás életéről, ami számtalan titkot és kínos történetet tartalmaz. Mivel a regény miatt elhanyagolja a színházi munkáját, Dénes alkalmaz egy lelkes dramaturg gyakornokot, Kingát (Mentes Julcsi), hogy segítsen Petrának.

A színház felvételt hirdet új színésznői posztra. A válogatáson két lány is hasonlóan tehetségesnek bizonyul, így Rebekának (Tóth Eszter) és Tinának (Réti Nóra) bizonyítania kell, aki tehetségesebb, állandó szerződést kap a színházban. A két lány között kíméletlen versengés veszi kezdetét.

Alinda (Schell Judit) elutazik Norvégiába egy filmforgatásra, így Cili (Bánsági Ildikó) kihasználja az alkalmat, hogy beköltözzön Barnához (Csányi Sándor) és Marcihoz. Közben ő is elkezd próbálni a Napfény hotelben ahol partnere egy fiatalkori szerelme, István (Csernák János), akivel évek óta nincs beszélő viszonyban. Mivel Cili anyagi gondokkal küzd és bosszantja, hogy Istvánnak fiatal barátnője van, míg ő évek óta magányosan él, úgy dönt, itt az ideje újra férjhez menni.

A sorozat vezető írója változatlanul Divinyi Réka, a sorozat ötletet Divinyi Réka és Goda Krisztina jegyzik, az epizód forgatókönyveket Divinyi Réka, Goda Krisztina, továbbá Kormos Anett írták.
A produkció vezető operatőre Babos Tamás, vezető rendezője Miklauzic Bence, társrendezője Vecsernyés János.

A főszerepben, Szávai Viktóriát, Bánsági Ildikót, Szervét Tibort, Ember Márkot, Mikecz Estillát, Klem Viktort, Réti Nórát, Mentes Júliát, Tóth Esztert, Márton Andrást, Csernák Jánost, Pálfy Katát, Udvarias Annát további szerepekben – a teljesség igénye nélkül – Schell Juditot, Csányi Sándort, Sipos Verát, Fesztbaum Bélát, Hábermann Líviát, Jordán Adélt, Kovács Lehelt, Urbanovics Krisztinát láthatják.

Alkotók:
Producer: Kálomista Gábor
Line producer: Helmeczy Dorottya
Kreatív producer: Goda Krisztina
Vezető író: Divinyi Réka
Forgatókönyvírók: Divinyi Réka, Goda Krisztina, Kormos Anett
Vezető rendező: Miklauzic Bence
Rendező: Vecsernyés János
Vezető operatőr: Babos Tamás
Vágók: Rumbold László, Mezei Áron, Kővári Szabolcs Olivér, Hack Júlia, Ördög Zsófia Eszter
Zeneszerző: Madarász Gábor
Díszlet-jelmez és látványtervező: Klimó Péter
Arculat és főcím: Gergely Dorka