Május 1-től ingyenesen elérhető lesz az interneten az M3!

Tovább erősödik a szabad, személyre szabott műsorválasztás lehetősége azzal, hogy a közmédia klasszikus tartalmait sugárzó csatornáját május elsejétől az m3.hu honlapon lehet ingyenesen elérni.
 

A közszolgálati média küldetése a kulturális értékteremtés és értékőrzés. Feladataink közé tartozik, hogy társadalmi és kulturális értelemben a lehető legátfogóbb médiaszolgáltatást nyújtsuk. A technikai értelemben vett újításnak köszönhetően a néző maga állíthatja össze az általa érdekesnek tartott tartalmakat. Célunk, hogy nézőink számára segítsük a szabad műsorszerkesztés és a választás lehetőségét.

Az első év kísérleti év, erre tekintettel folyamatosan bővülő kínálattal az online térben a közmédia minden olyan videóanyaga elérhetővé válik ingyenesen, amelynek online jogával rendelkezünk.

Csatornánk olyan ismert, klasszikus tartalmakkal várja nézőit az online térben, mint például A Tenkes kapitánya című kultikus sorozat, a Hölgyválasz beszélgetős műsor, vagy a Beszéljünk a jövőnkről, Balogh János akadémikus ökológiai kérdéseket boncolgató tudományos műsora. Ezen kívül sok más szórakoztató műsor, színházi közvetítés, ifjúsági film és rajzfilm lesz elérhető.